Last news in Fakti

7 Януари, 2023 10:15 1 594 1

Петър Занев: Изумявам се как може да му пука на един човек от Америка за Пирин, а тук да се излива помия

  • петър занев-
  • футбол-
  • пирин благоевград

Чувам небивалици за неизплатени заплати, за конфликти между треньори и футболисти

Петър Занев: Изумявам се как може да му пука на един човек от Америка за Пирин, а тук да се излива помия - 1

Новият главен мениджър на Пирин Благоевград - Петър Занев, коментира ситуацията в клуба. Той сложи край на кариерата си след края на есенния полусезон и получи ръководен пост при "орлетата".

"Изненадам съм, че един чужденец (б.а. Пол Белогур) е оставен сам да се оправя с отбора на Благоевград, без никаква подкрепа. Изумявам се как може да му пука на един човек от Америка за Пирин, а тук да се излива помия. Няма да го допусна и ще браня клуба като очите си. Ще изисквам от всеки един да прави същото. Чувам небивалици за неизплатени заплати, за конфликти между треньори и футболисти. Имаме само едно закъснение с парите от 20-тина дни, което не е страшно и е за първи път в последните години. В съблекалнята винаги е имало уважение към наставниците - и към Фийни, и към Митревски, и към Краси Петров. Не мисля, че размяната на съвети и различни мнения са били проблем. Що се отнася до селекцията, нормално е да търсим предимно свободни агенти на пазара, което е най-изгодно и повечето клубове го правят", каза Занев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    1 0 Отговор
    А вие не разбрахте ли че в бг няма футболни клубове а перални за пари,