Last news in Fakti

10 Януари, 2023 11:37 919 1

Още един аржентинец е попаднал в радара на Лудогорец

  • алекс виго-
  • ривър плейт-
  • даниел мансини-
  • арис солун-
  • футбол

Той е на 26 години и прави много силен сезон до момента

Още един аржентинец е попаднал в радара на Лудогорец - 1
Снимка:

Лудогорец договори привличането на аржентинския десен бек Алекс Виго от Ривър Плейт, а медиите в Гърция разкриха, че още един негов сънародник е попаднал в радара на шампиона на България. Става дума за атакуващия халф на Арис (Солун) Даниел Мансини.

Той е на 26 години и прави много силен сезон до момента. В 15 мача в гръцкото първенство има 3 гола, като е с основна заслуга за петото място във временното класиране на тима си.

Информацията гласи, че от Разград може да направят опит да се подсилят с Мансини, който играе зад нападателя и по дясното крило, ако се стигна до продажба на Каули Оливейра. Интерес към бразилеца има от Панатинайкос, който обаче не може да плати желаната сума от Лудогорец - 2.5 милиона евро, поради което се е насочил към унгарския плеймейкър Ласло Клайнхайслер от хърватския Осиек.

Каули попада в трансферните планове и на южнокорейския гранд Чонбук. Азиатският клуб няма проблеми с това да извади необходимата сума за привличането на бразилеца.

От сезон 2019/20 до момента Даниел Мансини е изиграл общо 103 шампионатни мача за Арис, в които е вкарал 11 гола. В кариерата си е носил още екипите на аржентинския Нюелс Олд Бойс, както и на френските Бордо, Тур и Оксер. Той притежава и италиански паспорт, което означава, че не заема квота за чужденец извън ЕС.

Лудогорец обаче ще има сериозна конкуренция за подписа му. Аржентинецът е силно желан от руския Краснодар, а към него интерес има от клубове от Саудитска Арабия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    1 0 Отговор
    А кога в радара на Лудогорец ще попадне българин?Този отбор с нищо не допринася за развитието на българския футбол.Обаче по стъпките му вървят и ЦСКА и Левски.