Last news in Fakti

10 Януари, 2023 15:33 2 627 4

ЦСКА 1948 разкара свой играч с 18 гола и 20 асистенции

  • цска 1948-
  • денислав александров

Неговият договор бе прекратен преждевременно

ЦСКА 1948 разкара свой играч с 18 гола и 20 асистенции - 1
Снимка: ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 официално се раздели с Денислав Александров след разтрогване на договора им по взаимно съгласие, съобщиха от клуба.

Нападателят оставя зад гърба си 18 гола и 20 асистенции в 85 мача за „армейците“, което повдига известни въпроси около причината за разкарването му.

Ще е любопитно къде ще се озове 25-годишният флангови нападател в близките седмици, особено с оглед нуждата на подобни играчи в голяма част от тимовете в долната половина от таблицата в Първа Лига към момента.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахаха

    8 1 Отговор
    За какво им е ... ще го замести някой с различен цвят на кожата от Африка или селските дивизии на Южна Америка, чрез който могат да се преперат мнооого кинти.... качествата тук няма значение! А цеката се кълнеше как щял да "залага на българското".....
  • 2 Гуцката

    0 1 Отговор
    Денислав е от телците и разваля въздуха при псевдо- свинчовците. Ха ха ха.
  • 3 Джаро

    0 1 Отговор
    Изключително некадърен, изгонен от Лудогорец и в последствие от 48.
  • 4 Петко

    0 0 Отговор
    Кадровата политика в този клуб се обърна на 180 градуса,и се насочи към привличането на чуждестранни футболисти.По тоя начин бе спряно развитието на български футболисти.Така стоят нещата и с Денислав Александров,един добър и перспективен футболист,който тотално бе забравен през изминалия полусезон.Това момче заедно с Гущеров и Шопов,бяха едно убийствено трио.Първо бе освободен Гущеров,с което съсипаха кариерата му,после Шопов,а сега и Александров.Моето мнение е,че тези футболисти с нищо не отстъпват на привлечените чужденци,освен това тяхното възнаграждение е в много по-ниско от това на чужденците.