Last news in Fakti

10 Януари, 2023 21:03 1 381 0

Стърлинг се оттегли от защитата на пояса си срещу Сехудо заради скъсан бицепс

  • mma-
  • ufc-
  • алджамейн стърлинг-
  • хенри сехудо

Носителят на титлата на UFC ще се подложи на лечение

Шампионът на UFC в категория до 61 кг. - Алджамейн Стърлиг, обяви, че се оттегля от битката срещу Хенри Сехудо, която бе планирана за март, предаде MMA News.

Той сподели през изданието, че не може да си позволи подценяване на опонента, тъй като е повече от сигурно, че няма да бъде на 100% готов за битка срещу майстор в борбата. Причината е скъсан бицепс още преди лагера за срещата.

Последният мач на Стърлинг бе през октомври, когато нокаутира Ти Джейс Дилашоу във втория рунд, за да направи първа защита на титлата в категория „петел“.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА