Last news in Fakti

12 Януари, 2023 08:00 1 547 2

Инсиние отказал да играе в Серия А заради Наполи

  • наполи-
  • лоренцо инсиние-
  • футбол-
  • торонто

Така той премина в канадския Торонто като свободен агент и заигра в първенството на Мейджър Лийг Сокър

Инсиние отказал да играе в Серия А заради Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Наполи Лоренцо Инсиние призна, че през миналото лято е отказал оферти от отбори в Серия "А" именно заради родния си клуб. Така той премина в канадския Торонто като свободен агент и заигра в първенството на Мейджър Лийг Сокър.

„Имах някои предложения от Италия, но както винаги съм казвал, аз съм неаполитанец и фен на Наполи, така че бих носил само техния екип в Серия "А".

Получих оферти и от чужбина, но не бях впечатлен от техните проекти, за разлика от този на Торонто. Не ми беше лесно, тъй като никога не съм бил толкова далеч от вкъщи, но изживявам това преживяване максимално.

Сега просто искам да се наслаждавам на себе си и да се опитвам да печеля с този отбор“, коментира Инсиние по време на своя пресконференция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мирослав

    0 3 Отговор
    И тоя като Жоро Миланов се продаде за пари
  • 2 Браво

    1 0 Отговор
    Браво на Инсие. Щом има възможност да избира, нека си избира и си остава както фен на Наполи, така и човек, който си държи на думата.
    Понякога това е трудно или невъзможно.
    Ето примерно, аз не успявам.
    От както се помня съм върл фен на ЦСКА, но моите дъщери тренират гимнастика в Левски (?!). Да, обичам ЦСКА, но повече от всичко искам най-доброто за децата ми. И ако това го предлага Левски, така да бъде.