Last news in Fakti

13 Януари, 2023 09:53 1 263 4

ММА боец лови педофили в САЩ

  • дъстин лампрос-
  • мма-
  • спорт-
  • педофили-
  • ловци на педофили

Наскоро Лампрос хвана 33-годишен педофил, който искаше да прави секс с 13-годишна

ММА боец лови педофили в САЩ - 1

Миналата година ММА боецът Дъстин Лампрос взе участие в 29-ия сезон на TUF. Той влезе в отбора с Алекс Волкановски, но загуби с нокаут в първия кръг, пише mma.bg.

След това свое участие в TUF Лампрос се завърна в родната си промоция Shamrock FC и продължи да печели. Той започна и кариера като блогър, избирайки най-неочакваните теми. Дъстин се присъедини към екипа на блога 561 Predator Catchers.

561 е телефонният код на Флорида, където са базирани блогърите, а фразата „ловци на хищници“ е жаргон за „ловци на педофили“.

„Опитваме се да направим Южна Флорида по-добро място, като хващаме педофили“, гласи описанието на блога.

Ако търсите в интернет „ловци на хищници“, ще разберете, че в САЩ има много подобни блогове. Дъстин Лампрос вече участва в няколко епизода. В кореспонденция с педофили боецът се представя за 13-годишно момиче, урежда си среща с тях, след което ги разобличава пред камера и ги предава на полицията.

Наскоро Лампрос хвана 33-годишен педофил, който искаше да прави секс с 13-годишна. Лампрос се скара на заловения перверзник, след което го предаде на полицията. В други клипове Лампрос заснема как педофилите се извиняват за делата си.

Той ги кара да правят лицеви опори и клякания, повтаряйки фразата:

„Никога няма да говоря с 13-годишно дете отново, това е грешно и аз съм педофил”, след което ги предава на полицията.

Лампрос е на 28 години и има рекорд от 8-0 в ММА.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да погва Бидоня

    2 3 Отговор
    Да фаща тогава Бидоня и синчето му Ловджията Бидонов