Last news in Fakti

13 Януари, 2023 18:33 1 886 1

Юрген Клоп отново изригна срещу журналист на своя пресконференция

  • юрген клоп-
  • ливърпул

Германецът негодува от натякването на един и същ въпрос

Юрген Клоп отново изригна срещу журналист на своя пресконференция - 1
Снимка: БГНЕС

Юрген Клоп за пореден път си изпусна нервите по адрес на журналист по време на своя пресконференция, научихме от Football Daily.

Германецът негодува от преповтарянето на един и същ въпрос за трансферната политика в Ливърпул под негово ръководство.

Да не мислите, че имаме един куп пари, седящи някъде в банката, които просто не искам да изхарча?!“, каза в част от изблика си мениджърът на „мърсисайдци“.

Само в рамките на сезон 2022/23 Ливърпул е изхарчил повече от €137 млн. за нови играчи. В това число са Дарвин Нунеш (€80 млн.) и Коди Гакпо (€42 млн.), по данни на Transfermarkt. За сравнение Арсенал пръсна подобна сума за попълненията (€132 млн.), докато Челси държи рекорда за кампанията с €355 млн. „Артилеристите“ са лидер във Висшата лига, а „сините от Стамфорд Бридж“ са в средата на таблицата. Това би следвало да докаже, че самоцелното харчене на пари за нови състезатели не води непременно до по-добри резултати.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    1 0 Отговор
    Изригна? ИЗРИГНА??? ВЕРНО ЛИ БЕ, ДЕСИСЛАВА?