Last news in Fakti

15 Януари, 2023 13:33 1 143 1

Александър Митрович: Надявам се един ден да се запозная с моя идол - Алън Шиърър (ВИДЕО)

  • александър митрович-
  • алън шиърър

Сърбинът признава, че често си припомня някои от головете на английската легенда преди мачове

Александър Митрович: Надявам се един ден да се запозная с моя идол - Алън Шиърър (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Александър Митров днес е една от сензациите в английската Висша лига, благодарение на мощната си физика и удивителната игра с глава. Това обаче до известна степен се дължи на Алън Шиърър, защото сърбинът признава, че английската легенда е негов идол.

Понякога преди мач в хотелската стая си пускам YouTube видеа, за да гледам негови голове“, каза нападателят на Фулъм пред beIN Sports.

Той споделя, че би искал един ден двамата да се запознаят. По всяка вероятност това ще е скоро, защото Шиърър често е анализатор за спортните телевизии и нерядко коментира мачовете край терена.

Англичанинът е рекордьор в английския елит с 260 попадения, което го превръща наистина в един от най-великите нападатели на всички времена.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.