Last news in Fakti

15 Януари, 2023 15:29 1 466 1

Лацио плати скъпо за победата си над Сасуоло

  • сасуоло-
  • лацио

„Римските орли“ останаха без капитана си в мача

Лацио плати скъпо за победата си над Сасуоло - 1
Снимка: БГНЕС

Лацио победи с 0:2 Сасуоло в ранния мач от неделния ден в Серия А, но плати скъпа цена, а именно с контузията на Чиро Имобиле в началните минути на срещата.

Капитанът и получи контузия в дясното бедро и трябваше да бъде заменен в 15' от ветерана Педро.

В добавеното време на полувремето се стигна до наказателен удар за игра на Джереми Толян, който имаше късмет, че не бе изгонен. Германецът блокира удар с глава на Сергей Милинкович-Савич току пред гол-линията с явно намерение да спре удара неправомерно, но обърнатият му поглед го спаси от цялата строгост на закона. Попадението все пак се оказа достатъчно наказание след изпълнението на Матия Дзакани.

Фелипе Андерсон вкара втория гол в 94' след една от поредните контраатаки на „римските орли“, довела най-накрая до гол, който да даде спокойствие на столичния тим.

Лацио вече е на 3 точки от топ 4, докато Сасуоло записа четвърто поредно поражение в шампионата и ситуацията започва да изглежда доста неприятно за Алесио Диониси и възпитаниците му.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лацио

    0 0 Отговор
    Видяхте ли колко много привърженици на Лацио бяха дошли чак от Рим- близо 500 км. да подкрепят своите ? Браво!