Last news in Fakti

16 Януари, 2023 18:03 1 145 0

Социалните мрежи полудяха по успеха на Наполи с 5:1 над Ювентус (ВИДЕО)

  • наполи-
  • ювентус

Редица платформи преливат от публикации

Социалните мрежи полудяха по успеха на Наполи с 5:1 над Ювентус (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Наполи нанесе едно от най-тежките поражения в историята на Ювентус през изминалия уикенд с 5:1, а това даде повод на потребителите в социалните мрежи да разгърнат фантазията си.

Традицията бе спазена и хайлайтс от мача бяха качени на безплатните сайтове за порнография, като PornHub и Xhamster, докато мейнстрийм платформите бяха малко по-оригинални този път.

В TikTok стана вайръл едно клипче с обратна хронология, в което чаша кафе е украсена с емблемите и резултата от въпросното дерби в Серия А.

Радостта на „партенопеите“ е обяснима не само с факта, че „старата госпожа“ исторически е най-големият им съперник, но и с това, че клубът се намира на върха в класирането и има всички предпоставки, за да спечели първата си титла от 1990 г. насам.

@weekendatfootball #greenscreen SERVING A COFFEE IN ITALY BE LIKE RN #napoli #juventus #seriea #italy #italy🇮🇹 ♬ Steven Universe - L.Dre


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА