Last news in Fakti

17 Януари, 2023 17:03 1 101 0

Съпругата на Луис ван Гал разкрива, че специалистът е плакал след раздялата си с Манчестър Юнайтед

  • луис ван гал-
  • манчестър юнайтед-
  • ед уудуърд-
  • трус ван гал

Нидерландецът бе уволнен през 2016 г., въпреки успеха за ФА Къп

Съпругата на Луис ван Гал разкрива, че специалистът е плакал след раздялата си с Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Луис ван Гал е приел изключително емоционално раздялата си с Манчестър Юнайтед през 2016 г. Това поне твърди съпругата му - Трус, която разказва в документалния филм за треньора „Ван Гал“ на Amazon Prime, че се е прибрал у дома в сълзи, предаде Daily Mail.

Един от сигналите за уволнението е било отношението на сър Алекс Фъргюсън, който е спрял да контактува с нидерландеца. Скоро след това Ед Уудуърд го уведомява, че няма да разчита повече на него, въпреки успеха за ФА Къп същата година.

Той се ядоса толкова много, когато му казах, че усещам нещо неприятно, че се случва. Попита ме - защо се опитваш да развалиш празненство ми?! Стига с тези агресивни глупости“, разказва Трус ван Гал за разговора им след онзи успех с 2:1 над Кристъл Палас.

Тя обаче се е оказала права, че ръководството му готви неприятна изненада и в резултат съпругът ѝ се е разплакал, когато се е прибрал у дома с документите за освобождаване.

Една от идеите на назначението му бе да има по-плавен преход след пенсионирането на Фъргюсън, но именно подобни прибързани и не съвсем аргументирани решения въвлякоха „червените дяволи“ в една спирала от треньорски промени, които превърнаха клуба от световен еталон до посредствен тим с амбиции просто за участие в евротурнирите.

Днес се забелязва известна промяна около Ерик тен Хаг, но все още е прекалено рано, за да сме категорични, че американските собственици са преосмислили политиката си, особено с оглед начина, по който напусна Кристияно Роналдо в края на миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА