Last news in Fakti

18 Януари, 2023 06:15 1 216 2

Футболисти и треньори обръснаха главите си в подкрепа на болен съотборник (ВИДЕО)

  • бристол роувърс-
  • джоуи бартън-
  • футбол-
  • ник андертън

Със сигурност ще предизвикаме някои странни погледи, когато играем мачовете си и ще бъде кошмар за коментаторите

Футболисти и треньори обръснаха главите си в подкрепа на болен съотборник (ВИДЕО) - 1
Снимка:

Мениджърът на Бристол Роувърс Джоуи Бартън се пошегува, че футболистите му може да се превърнат в кошмар за коментаторите след като той и играчите обръснаха главите си, за да съберат средства за един от футболистите Ник Андертън, който се подлага на химиотерапия заради рак на костите.

Бръснар, привърженик на съперника Бристол Сити, се захвана за работа на 16 януари, заради номера на фланелката на Андертън, а феновете на английския клуб от Лига 1 също бяха поканени да се разделят с косите си. Около 40 футболисти, треньори и служители обръснаха главите си.

„Със сигурност ще предизвикаме някои странни погледи, когато играем мачовете си и ще бъде кошмар за коментаторите. Но това е феноменална кауза и можем да направим поне това“, каза Бартън пред телевизия BBC.

Капитанът на отбора Пол Коутс коментира пред „Ройтерс“, че светът на приятеля му е обърнат с главата надолу с едно мигване на окото след диагнозата, която му е поставена през юли.

„Това е още един начин да предизвика внимание към негово състояние и да съберем ценни средства за него и младото му семейство“, заяви Коутс по повод Андертън.

Събраната сума достигна 35 000 паунда до вторник следобед.

„Най-страхотните хора! Какъв клуб! Подкрепата, която получих от новината през юли до момента, е невероятна. Нямам думи Бристол Роувърс. Благодаря“, написа Ник Андертън в Туитър.

В Бристол Роувърс играе и младежкият национал на България Силвестър Джаспър.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Детска градинка..

    2 0 Отговор
    Някой помни ли как наш Слави си обръсна главата в ефир през май 1995? Обясни как си е отглеждал "опашката" осем години,но сега я бръсне по повод смъртта на Васко Илиев.Ефектно се получи,той си е роден и талантлив showman...
  • 2 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    0 1 Отговор
    Това не са бръснати глави, а подстригани ниско или късо...