Last news in Fakti

18 Януари, 2023 17:33 999 0

Трима титуляри за Гуардиола се завръщат в игра за мача с Тотнъм (ВИДЕО)

  • манчестър сити-
  • кевин де бройне-
  • джон стоунс-
  • рубен диаш

Испанецът лично потвърди, че те тренират с останалата част от тима

Трима титуляри за Гуардиола се завръщат в игра за мача с Тотнъм (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Хосеп Гуардиола официално призна, че ще разчита на трима от титулярите си за дербито срещу Тотнъм Хотспър в четвъртък. Това са Кевин де Бройне, Джон Стоунс и Рубен Диаш.

Испанецът бе запитан на днешната пресконференция за състоянието им и той обясни, че белгиецът е отсъствал един ден по лични причини и не би следвало да има проблеми, докато другите двама лекуваха контузии.

Центърът на отбраната на „гражданите“ падна жертва в два поредни мача срещу Саутхамптън (2:0) и Манчестър Юнайтед (2:1) в отсъствието на Стоунс и Диаш, така че Пеп със сигурност би искал да си ги върне в игра, ако иска да прекъсне серията от две поредни загуби.

Манчестър Сити приема Тотнъм на 19 януари от 22:00 часа българско време в отложен мач от есента във Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА