Last news in Fakti

19 Януари, 2023 14:00 2 351 16

Левски се принуди да вземе спешни мерки

  • наско сираков-
  • футбол-
  • контроли-
  • дубай-
  • руски отбори-
  • фенове

Промяната идва след голямото напрежение и брожения в левскарската общност

Левски се принуди да вземе спешни мерки - 1

Ръководството на Левски се принуди да вземе спешни мерки и по всяка вероятност ще отмени планираните контролни мачове с руски отбори в Дубай.

Промяната идва след голямото напрежение и брожения в левскарската общност. Вече стана ясно за недоволството на феновете. Привържениците смятат, че не е редно след като футболният свят игнорира руските отбори заради войната в Украйна Левски да провежда приятелски мачове с тях.

Вече пропадна проверката на "сините" с Краснодар, а по програма на лагера в Дубай играчите на Станимир Стоилов трябваше да премерят сили още със Спартак (Москва) и Урал (Екатеринбург). Първата провалена контрола беше заменена с мач срещу шампиона на Кувейт - Aл Кувейт. Левски поведе с 2:0, но допусна обрат и загуби с 2:3.

За идната неделя "сините" имаха планиран мач със Спартак (Москва), но се търси друг съперник.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Жорж

    15 3 Отговор
    Абе,големи евроатлантици тези ултраси!
  • 4 Кочоооо

    8 3 Отговор
    За този е характерна нагаждачеството ! Следващият бюст,който качат на върха може да е Степан Бандера!
  • 5 Левскар

    10 7 Отговор
    Срам и позор! Ако не беше Русия, Левски щеше да се казва ФК Ататюрк! А това, което става в 1-вата ГМО комунистическа държава в света - Украйна, е съвместна корупционна схема! Парадоксалното е, че "левскарите", които пищят срещу Русия, понеже са зомбирани от крайно-левия мейнстрийм, в същото време гласуват за подлогите на Путин - ДБ, ПП и ГЕРБ, които му подариха Нефтохим, направиха Лукойл монополист, купуваха скъп руски газ чрез посредници на Газпром, и построиха Турски поток! Всичко в отношенията ни с Русия е сбъркано! Вместо да се уважаваме словесно, но да си пазим националния интерес, става точно обратното!
  • 6 Сандо

    7 3 Отговор
    Предателството на ръководството вече го коментирахме вече.Предателство към запалянковците,към чистия спорт,към паметта и делото на Апостола.Повтарям:ПФК "Левски" умря,появи се ПФК "Поп Кръстьо".А аз клуб на предатели,страхливци и неблагодарници никога няма да подържам.
  • 7 Сандо

    5 5 Отговор
    И още:говореше се,че преди 09.09.1944 "Левски" се е водил за фашистки отбор.Никога не съм се интересувал дали е истина,нека историците да се занимават с това.Но ако наистина е било така,то с подръжката си за кървавия фашистки и престъпен режим в Украйна,то Левски се връща към отдавна забравените си корени.Ако греша,то моля за извинение.

    Коментиран от #8

  • 8 Стършел

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Сандо":

    Грешиш Сандо. За поп Кръстьо, че е предал Левски. Сегашните историци го обясняват много подробно, че не е вярно. За войната, не "специалната операция"-няма да пиша, историята ще го напише!

    Коментиран от #11

  • 9 Сирачков до живот

    7 2 Отговор
    Най ментарджийския отбор в България
  • 10 Хамрун.

    2 2 Отговор
    Някои хора вземат спешни мери , а други се бавят да внасят парички в касата, че джобните в Дубай привършват.
    Побързайте бе хора , няма Ил.....то да стои на празна маса.
    Един редовен тук коментатор нещо не го виждам , сигурно пътува към банката. -БРАВО това е "истински" фен
  • 11 Сандо

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Стършел":

    Добре съм запознат с историята и смятам,че Поп Кръстьо е по-скоро набеден.В случая обаче използвам името му защото се е превърнало в символ на Предателя /макар и незаслужено,доказано след много години/.И още:щом левскарите са решили да се правят на такива радетели за мир,защо не излязат с ленти на ръцете в цветовете на ДНР,дали досега за осем години над 15000 цивилни,невинни жертви,сред които стотици деца?Защо левскарите не протестират срещу всекидневните безмилостни и непрестанни бомбардировки на донбаските градове,чиято единствена задача е унищожението на градски обекти и сеене на смърт и страх сред нормалните жители?Всеки,който не застава срещу нацистите в Киев,е косвен виновник за този провокиран от алчния и агресивен Запад конфликт.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 От ръководството

    2 1 Отговор
    Американските ни приятели от Козяк ни уредиха контоли с два съвсем скоро новосформирани украински отбори, които са на подготовка в братска Турция. В петък е контролата със ФК Дезертьор, а в събота с ФК Украински турист.
    В понеделник е третата контрола с ФК Еврог.ей Дже.ндър, в който играят третополови натовци. В знак на приятелство футболистите, които все още срамят името на Апостола ще излязат с лентички с цветовете на дъгата!
  • 16 Тома Неверни

    2 2 Отговор
    Респект за Локомотив София които не се съобразиха с " правилната линия" и играха контрола с руския Шинник Ярославъл!