Last news in Fakti

19 Януари, 2023 21:33 1 239 1

Онс Жабюр напусна Australian Open след тежко поражение от намираща се на 84 места по-ниско в WTA

  • онс жабюр-
  • australian open-
  • маркета вондрушова

Тунизийската звезда ще почака още за първия си трофей от „Големия шлем“

Онс Жабюр напусна Australian Open след тежко поражение от намираща се на 84 места по-ниско в WTA - 1
Снимка: БГНЕС

Световната №2 в женския тенис - Онс Жабюр, напусна надпреварата за Откритото първенство на Австралия след тежко поражение от далеч по-ниско класираната Маркета Вондрушова.

Чехкинята спечели първия сет с 6:1, след което допусна обрат с 5:7, а след това се върна към най-добрия си тенис и стигна до крайния успех с 6:1.

Мечтата на Жабюр за първа титла от „Шлема“ ще трябва да почака още поне до Roland Garros през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    6 0 Отговор
    То по резултата си личи, коя е по-класна.

    В женския тенис по-често се случва тези по-назад в ранглистата да побеждават тези по-напред. И в мъжкия се случва. Няма нищо сензационно в това по-добрия да победи. Ако все едни и същи побеждават, все едини и същи са резултите, щеше да е безсмислено да се игре.