Last news in Fakti

20 Януари, 2023 00:04 905 1

Ювентус изстрада успеха си над Монца за купата

  • ювентус-
  • монца-
  • купа на италия

„Старата госпожа“ трябваше да се отърси от пердаха, който отнесе през уикенда от Наполи

Ювентус изстрада успеха си над Монца за купата - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус се класира за 1/4-финалите в Купата на Италия след успех с 2:1 над Монца, за да се отърси от пердаха, който понесе от Наполи през изминалия уикенд.

Мойс Кийн вкара първия гол в срещата за домакините, а Матия Велоти изравни, за да изпрати първото полувреме с равенство.

Федерико Киеза се превърна в герой за своите, след като влезе от резервната скамейка и вкара първия си гол от онази тежка контузия, която го извади от игра в продължение на цяла календарна година.

По-рано Аталанта се наложи с 5:2 над Специя, а Лацио отстрани Болоня с 1:0, за да видим и последните трима участници в следващия кръг от надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    БРАВО на ЮВЕНТУС