Last news in Fakti

22 Януари, 2023 12:00 890 1

Два английски гранда с интерес към хърватски национал

  • тотнъм-
  • манчестър юнайтед-
  • ловро майер-
  • футбол-
  • висша лига

И двата английски клуба са набелязали 24-годишния футболист и обмислят да изпратят оферти за него през януари

Два английски гранда с интерес към хърватски национал - 1
Снимка:

Тотнъм и Манчестър Юнайтед може да влязат в трансферна битка за хърватския плеймейкър Ловро Майер, твърди "Jeunes Footeux". И двата английски клуба са набелязали 24-годишния футболист и обмислят да изпратят оферти за него през януари.

Майер впечатлява с изявите си за Рен в Лига 1 и това не е останало незабелязано от двата английски гранда. Те имат нужда от повече креативност в средата на терена и именно заради това са насочили поглед към него. Хърватинът е определян като "новия Модрич" и очакванията са тепърва да разкрива големия си потенциал.

Майер може да играе като типична "десетка", но се справя успешно и в средата на терена. В Тотнъм разполагат с доста централни халфове, но повечето от тях са по-дефанзивна нагласа. Именно заради това Антонио Конте смята, че Майер може да раздвижи атаката на тима и да захранва с пасове нападателите Хари Кейн и Хюн-Мин Сон.

Донякъде това важи и за Манчестър Юнайтед, където основно Бруно Фернандеш се нагърбва с организаторските функции в средата на терена, но в клуба смятат, че е добре той да има алтернатива, когато се нуждае от почивка или е контузен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    1 0 Отговор
    Костадинов бил вършел някаква работа в БФС,не си личи,за разлика от Хърватия!