Last news in Fakti

27 Януари, 2023 12:30 1 617 1

Двама футболисти на Спартак Варна лазят по нервите на шефовете

  • димитър димитров - херо-
  • емануел моура-
  • лиандро мартис-
  • футбол-
  • спартак варна

Отпадналите от концепцията на Херо Емануел Моура и Лиандро Мартис упорито отказват да приемат финансовите условия на ръководството за прекратяване на договорите им по взаимно съгласие

Двама футболисти на Спартак Варна лазят по нервите на шефовете - 1

Двама футболисти на варненския Спартак продължават да лазят по нервите на шефовете. Отпадналите от концепцията на Димитър Димитров - Херо Емануел Моура и Лиандро Мартис упорито отказват да приемат финансовите условия на ръководството за прекратяване на договорите им по взаимно съгласие.

Чрез своите мениджъри чужденците са обявили какви пари искат да им бъдат изплатени, за да си тръгнат, като исканите от тях заплати са повече от тези, които им предлагат началниците.

Докато Спартак тренираше във Варна, Моура и Мартис се подготвяха извън групата. Сега, когато тимът е в Турция, двамата идват всеки ден на стадион „Спартак“ и тренират самостоятелно, като въртят обиколки около терена и карат колело.

Играчите се явявят на работа, тъй като в противен случай рискуват контрактите им да бъдат прекратени по тяхна вина. Засега никой в клуба не може да прогнозира колко още се проточи сагата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЮПИТЕР

    2 0 Отговор
    УВОЛНЕТ ги ЩОМ не ВИ се ПОДЧИНЯВАТ