Last news in Fakti

30 Януари, 2023 13:00 2 224 3

Бащата на Новак Джокович показа с ВИДЕО как е отпразнувал успеха на Аустрелиън Оупън

  • сърджан джокович-
  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • australian open

За да не предизвиква допълнителен смут, Сърджан не  бе в щаба на сина си по време на финалния двубой с Циципа

Бащата на Новак Джокович показа с ВИДЕО как е отпразнувал успеха на Аустрелиън Оупън - 1

Бащата на Новак Джокович - Сърджан, изгледа победния финал на сина си на Аустрелиън Оупън по телевизията от терасата на хотелската си стая. Той предпочете да не бъде на трибуните, след като се забърка в пореден скандал преди няколко дни и възмути цял свят.

Джокович-старши бе заснет да се снима в "Мелбърн парк" заедно с фенове, развяващи руски знамена с лика на Владимир Путин. Впоследствие той обясни, че е помислил флаговете за сръбски, а думите, които е изрекъл във видеото, се превеждат като "Наздраве".

За да не предизвиква допълнителен смут, Сърджан не бе в щаба на сина си по време на финалния двубой с Циципас, но показа с видео как е отпразнувал успеха - с песни и танци на терасата.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    20 2 Отговор
    браво ! Горд баща и сплотено семейство !
  • 2 Голем смех

    2 17 Отговор
    Пиян чалгар. На сръбски наздраве е ,,живели,,! Някой путлераси са побързали да го преведат като ,,да живее Русия,,. За тяхно съжаление не излязло вярно...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.