Last news in Fakti

30 Януари, 2023 17:33 1 101 2

Жорди Кайседо намери пристан в съседна Турция (СНИМКИ)

  • жорди кайседо-
  • сиваспор-
  • тигрес-
  • цска

Бившият нападател на ЦСКА ще играе под наем до края на сезона

Бившият централен нападател на ЦСКА - Жорди Кайседо, официално стана част от турския Сиваспор, след като Тигрес сключи договор за наема на еквадореца до края на сезона.

25-годишният таран се превърна в тотален аутсайдер за мексиканския гранд, след като принуди ръководството на „армейците“ да го продаде през миналото лято.

Имаше доста слухове, че е възможно да се завърне на „Армията“, но изглежда огорчението от начина, по който си тръгна, все още е прекалено прясно за Гриша Ганчев и хората му.

Кайседо вече тренира с новите си съотборници, макар да не е ясно дали ще попадне в групата за гостуването на Аланияспор във вторник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малий

    4 3 Отговор
    Гришата го уреди с футболист на годината у нас.С купените мачове вкара някой гол,ма срещу Лудогорец и Левски гола вода.
  • 2 Трак🇺🇦🇯🇵🇩🇪🇧🇬🇦🇹🇮🇹🇮🇷

    3 0 Отговор
    Кеа е тая М-А-ЙМУНА НЕ-ГЪР БЕ ? Дайте му банани на това животно