Last news in Fakti

31 Януари, 2023 06:32 767 6

Агуеро: Няма друг играч освен Меси, който може сам да направи даден отбор шампион

  • серхио агуеро-
  • лионел меси-
  • арсенал-
  • манчестър сити-
  • футбол

Нека видим дали Ерлинг Холанд може да вдъхнови отбора да се изкачи пак на първото място

Агуеро: Няма друг играч освен Меси, който може сам да направи даден отбор шампион - 1

Бившият нападател на Манчестър Сити и аржентинския национален отбор Серхио Агуеро говори за битката за титлата в Премиър лийг. Агуеро вярва, че "небесносините" са в състояние отново да триумфират благодарение на отборната игра, а не на индивидуалните качества на определени футболисти. Бившият голмайстор добави, че само Лионел Меси може да спечели сам един шампионат.

"Нека видим дали Ерлинг Холанд може да вдъхнови отбора да се изкачи пак на първото място. Предстоят още наистина много мачове. Холанд може да изиграе ключова роля. Във всеки случай няма друг играч освен Лионел Меси, който да е способен сам да спечели националния шампионат на дадена държава. Става дума за отбор, а Манчестър Сити има талантлив състав и изключителни треньори. Те са го демонстрирали много пъти. Сигурен съм, че ще се борят до самия край", заяви Агуеро пред Stake.

Манчестър Сити е на второ място в класиранетос 45 точки, а Арсенал води с 50 точки и има един изигран двубой по-малко в сравнение с шампионите от 2022 година. В неделя Сити гостува на Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нелепи твърдения

    4 1 Отговор
    Нашия Меси може не само футболно първенство да спечели.
  • 2 Ники

    2 0 Отговор
    То СП го спечели вратаря им.
  • 3 Димитров

    2 0 Отговор
    2014 Германия доказа, че не е така.
  • 4 Хъъъм

    2 0 Отговор
    Той говори за шампионат не за световно, но кой да чете. И как вратар го печели. Дузпата е 97% гол и когато не га вкараш е виновен изпълнителя не тоя дето скача по избор наляво или надясно или остане в средата

    Коментиран от #5

  • 5 Краля

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хъъъм":

    колко шампионски лиги има тая бълха тогава? Добре, че беше Ди Мария та им направи световното!
  • 6 Амадор

    3 2 Отговор
    Добре че беше Фифа да им подари световното бих казал аз ! Нагласено СП ! Дузпа тук, дузпа там, колко спестени жълти и респективно червени картони за аржентина? Бутане, бутане и само бутане!