Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 10:10 1 369 1

Меси отговори на въпроса, който вълнува милиони!

  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина-
  • мондиал 2026-
  • световно първенство

Обичам да играя футбол, обичам това, което правя и докато съм във форма, чувствам се добре и продължавам да се наслаждавам, ще го правя

Меси отговори на въпроса, който вълнува милиони! - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси отговори на въпроса, който вълнува милиони - ще играе ли на следващото световно първенство. Пред "Оле" той призна, че ще бъде трудно да го направи, но остави вратата леко отворена.

"Все още не знам, не мога да отговоря сега. Винаги съм казвал, че ми се струва, че ще бъде много трудно да отида там заради възрастта ми. Обичам да играя футбол, обичам това, което правя и докато съм във форма, чувствам се добре и продължавам да се наслаждавам, ще го правя. Но следващото Световно първенство все още е далеч.

Не искам да изпреварвам нещата. Но казвам и ще повторя: струва ми се, че ще бъде трудно поради възрастта и времето. Но зависи как върви кариерата ми.

Скоро ставам на 36 години, ще видя накъде ще върви кариерата ми, ще реша какво да правя по-нататък. Всичко зависи от много неща“, каза нападателят на ПСЖ и Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Дочев

    1 0 Отговор
    Браво, Меси!