Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 18:30 1 259 2

Руди Гарсия: Ал Насър не е зависим от Роналдо!

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал насър-
  • руди гарсия

Щастлив съм за гола на Кристиано и съм натъжен от изгонването на Андерсън Талиска

Руди Гарсия: Ал Насър не е зависим от Роналдо! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Ал Насър Руди Гарсия заяви, че клубът не зависи изцяло от нападателя Кристиано Роналдо. „Щастлив съм за гола на Кристиано Роналдо и съм натъжен от изгонването на Андерсън Талиска. Печелихме мачове без Талиска и не сме напълно зависими от Роналдо. Трябва да се подобрим в следващия период, защото допуснахме много голове в последните два мача“, заяви Гарсия пред Alyaum.com.

В двубоя Ал Фатех – Ал Насър (2:2) португалецът отбеляза гол от дузпа в третата минута на добавеното време на срещата и спаси тима си от поражение.

37-годишният португалски нападател се присъедини към Ал Насър в края на декември 2022 г. Заплатата на Роналдо в саудитския отбор е 200 милиона евро. Договорът му е до лятото на 2025 г.

Отборът му е на 1-во място в първенството на Саудитска Арабия с 34 точки в 15 мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 1 Отговор
    Чета тези редове и си казвам...кое му е нормалното че Роналдо взема 200 мил на сезон...не виждам нещо нормално...
  • 2 иво

    0 0 Отговор
    Ако не беше роналдо нямаше кой да бие дузпата за ал насър и да изравнят, за това, че са зависими и то много, без него 12 победи, с него загуба и равенство...