Last news in Fakti

12 Февруари, 2023 10:41 1 288 0

Хари Кейн не иска трансфер в чужбина

  • хари кейн-
  • рекорд-
  • тотнъм-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид-
  • манчестър сити

Нападателят се е прицелил в рекорд на Алън Шиърър

Хари Кейн не иска трансфер в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн няма желание за трансфер в чужбина, твърди "Футбол Инсайдър". 29-годишният футболист вече записа името си в историята на "шпорите", подобрявайки рекорда на Джими Гийвс за най-много голове с екипа на тима. Той има договор с лондончани за още 18 месеца. Въпреки това отново има спекулации около бъдещето му, предава sportal.bg.

Кейн си остава един от най-добрите нападатели в европейския футбол в момента и е нормално интересът към него да не стихва. Още повече, че в Тотнъм той продължава да не може да постигне нищо значимо и нищо чудно в даден момент да потърси ново предизвикателство.

Два от клубовете, които искат англичанина, са Реал Мадрид и Байерн (Мюнхен). "Белият балет" усилено се оглежда за заместник на Карим Бензема, който вече е в напреднала футболна възраст и не е ясно още колко години ще може да поддържа високо ниво в представянето си. На "Алианц Арена" пък продължават да търсят заместник на напусналия Роберт Левандовски и виждат в лицето на Кейн чудесен вариант за това.

Твърди се обаче, че Кейн няма желание за трансфер в чужбина. Той се е прицелил в рекорда на Алан Шиърър от 260 гола в Премиър лийг и е амбициран да го подобри до края на кариерата си. Така по-реалистични варианти пред него са Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. И двата клуба отдавна имат желание да го вземат в състава си, като "гражданите" дори отправиха няколко оферти за него, които обаче бяха отхвърлени от "шпорите". Сега по-сериозен е интересът на "червените дяволи", които са решени да вземат нов класен нападател през лятото и Кейн е една от опциите в списъка на Ерик тен Хаг.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА