Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 07:30 2 132 3

Мбапе: Сигурен съм в обрата срещу Байерн

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига

Нападателят влезе като резерва през втората част срещу баварците при загубата с 0:1 на „Парк де Пренс“ и дори вкара гол, който обаче беше отменен заради засада

Мбапе: Сигурен съм в обрата срещу Байерн - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, е убеден, че отборът е способен да обърне нещата в своя полза в реванша срещу Байерн Мюнхен. Нападателят влезе като резерва през втората част срещу баварците при загубата с 0:1 на „Парк де Пренс“ и дори вкара гол, който обаче беше отменен заради засада.

„Не трябва да забравяме какво се случи в края на мача. Загубихме, но видяхме, че можем да създаваме проблеми на Байерн. Ще излезем в ответния двубой с амбицията да продължим напред. Около мен имаше неяснота до последно. Не се планираше да вляза в игра, но исках да помогна на тима. Работихме ден и нощ, за да успея да изляза на терена“, разкри Мбапе след мача.

"Трябва всички да сме здрави за реванша, да сме свежи и отпочинали. Когато сме в пълен състав и играем атакуващо, всеки противник се чувства некомфортно. Сигурен съм, че имаме шансове за обрат“, каза още френският национал.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    9 2 Отговор
    Видяхме ги прехвалени те куци коне месут и неймар нищо не става от тях
  • 2 зрител

    6 4 Отговор
    Ще обърне....ама ,палачинката
  • 3 всъщност

    2 0 Отговор
    той създаде опасност за байерн, има амбицията да ги обърне и когато е в игра противника се чувства некомфортно