Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 07:30 2 993 0

Атлетико Мадрид опитва да отмъкне нападател на Ливърпул

  • роберто фирмино-
  • ливърпул-
  • атлетико мадрид-
  • футбол-
  • трансфер

Диего Симеоне е набелязал опитния бразилец като идеален вариант за заместник на Жоао Феликс

Атлетико Мадрид опитва да отмъкне нападател на Ливърпул - 1
Снимка:

Атлетико Мадрид има сериозен интерес към нападателя на Ливърпул Роберто Фирмино, твърди "Team Talk". Диего Симеоне е набелязал опитния бразилец като идеален вариант за заместник на Жоао Феликс, който премина под наем в Челси и е много вероятно през лятото да бъде откупен за постоянно от лондончани.

Договорът на Фирмино изтича и за момента той все още не е преподписал. Доскоро той бе ключова фигура на "Анфийлд", но по всичко личи, че занапред ще получава доста по-малко шансове, след като клубът привлече Дарвин Нунес и Коди Гакпо. Така 31-годишният футболист може да потърси ново предизвикателство.

В Атлетико се надяват да успеят да убедят Фирмино да приеме тяхното предложение и да го вземат без пари през лятото. Ако мадридчани успеят да постигнат договорка с бразилеца, те със сигурност ще са по-склонни да преговарят с Челси за окончателната продажба на Феликс, като дори има шанс да намалят финансовите си претенции към лондончани.

Фирмино бе привлечен на "Анфийлд" от Хофенхайм през 2015 година за 41 милиона евро. До момента той има 349 мача, 107 гола и 78 асистенции за мърсисайдци. С екипа на Ливърпул той спечели една титла на Англия, една Шампионска лига, Световното клубно първенство и Суперкупата на Европа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА