Last news in Fakti

20 Февруари, 2023 12:40 1 123 18

ЦСКА: Съвместното дружество с държавата е факт, "Армията" е наша!

  • цска-
  • стадион българска армия-
  • футбол

По този начин „червените“ стават собственик на 50% от стадион „Българска армия“ и могат да започнат изграждането на ново модерно съоръжение

ЦСКА: Съвместното дружество с държавата е факт, "Армията" е наша! - 1

ЦСКА придоби собственост върху стадиона си, след като съвместното дружество с държавата е факт, похвалиха се от клуба. По този начин „червените“ стават собственик на 50% от стадион „Българска армия“ и могат да започнат изграждането на ново модерно съоръжение.

Ето официалното съобщение на ЦСКА:

Армейци, след дълги години обещания и нарушаването им, тежки процедури, надежди и разбиването им, промени в плановете и какви ли още не перипетии най-великият футболен клуб в България придоби собственост върху дома си. Собственост, която ни се полага, но по една или друга причина не ни беше давана.

От днес официално съвместното дружество между ЦСКА и държавата в лицето на Министерството на спорта се реализира. За нас тази крачка е историческа и поставя началото на реалния път към построяването на ново, модерно съоръжение, което да завещаем на нашите деца. Собствениците на клуба осигуриха финансовите средства за учредителната парична вноска в капитала. Бихме искали да поясним, че общата инвестицията за реконструкцията на стадиона не се изчерпва със сумата, необходима за капитала, а многократно ще я надхвърли.

Благодарим на министър Весела Лечева за политическата далновидност и създаването на най-важната предпоставка за изграждането на съвременен стадион в центъра на София, който да е на разположение за талантите на България.

Въпреки многократните критики и скептицизъм от свои и чужди, сме щастливи, че успяхме да се преборим в тази битка. Както многократно ви съобщавахме напълно честно и обективно – работата по стадиона във всяко едно направление не спря нито за миг, а първия плод от това берем днес. Благодарим на всички, които не се усъмниха в искреното ни желание да сбъднем тази наша, обща мечта. На скептиците искаме да кажем само едно – ЦСКА не може да бъде сломен!


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е що ме брига?

    5 24 Отговор
    Ц.с.К.а. предаде богу дух още.....
  • 2 Aлфа Bълкът

    26 7 Отговор
    САМО ЦСКА! ♥️🤍♥️
  • 3 Абе

    10 26 Отговор
    Вън от парка бе, извън града си строите и стадион като Бернабеу ако искате

    Коментиран от #10

  • 4 Демоназ

    7 22 Отговор
    Отбора на всички власти сесека-пхенян. После не били комунисти,а наследници на АС-23. Крадци на история убихте царските офицери,а после и стадиона им откраднахте.
  • 5 Само ЦСКА (България)

    14 6 Отговор
    ЦСКА ВЪЗКРЪСНА, тубата и гунди - НЕ

    Коментиран от #13

  • 6 комунистче

    3 20 Отговор
    не и е работа на Весела Лечева, да сключва дългосрочни сделки, да преотстъпва значими държавни активи, и то на отбор чиято идентичност и права, не са уточнени, пак си показа нрава другарко, какво ще стане, ако утре другото ЦСКА докаже че то е истинското, какво ще правите с това дружество тогава

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Софиянец

    6 14 Отговор
    ДС Лечева подари стадиона на грешко Ганчев ;) за светло бъдеще ;) жалка картинка
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Анималс

    17 5 Отговор

    До коментар #6 от "комунистче":

    Числото и говедата да мълчат! Великата Весела Лечева, Великият Генерал Румен Радев дадоха стадиона на истинските Армейци! Това е нашият ДОМ! Хегемонията предстои...
  • 10 Вили Вуцов

    17 3 Отговор

    До коментар #3 от "Абе":

    Бернабеу е в центара на Мадрид и не пречи на никои.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Българин

    18 3 Отговор
    ЦСКА е най-успешният български клуб, отбор който всички разпознават в Европа и заслужава един хубав европейски стадион.(изцяло построен със собствени средства) Неудачниците от синия клуб да не злобеят толкова,ако един ден се измъкнат от хватката на задкулисието ,което толкова години ги обгрижва,може и те да станат нормален клуб.
  • 13 Левски 1914

    3 12 Отговор

    До коментар #5 от "Само ЦСКА (България)":

    Ще възкръсне когато цъфнат налъмите сега сте Литекс обединен с Етрополе.

    Коментиран от #14

  • 14 Aлфа Bълкът

    13 3 Отговор

    До коментар #13 от "Левски 1914":

    Ти на кое Левски си фен? Динамо, Витоша, Спартак, Лафчис?

    Коментиран от #15

  • 15 Левски 1914

    3 10 Отговор

    До коментар #14 от "Aлфа Bълкът":

    Това което си изброил е все ЛЕВСКИ София , а не преименувания Литекс обединен с Етрополе. И ФАЛИРАЛИЯ отбор е бил АС - 24, ЦДНА , цска червено знаме и т . н. а сега сте Литекс. Докога ще играете с лиценза на Етрополе и булстат на Литекс?

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Тито

    8 1 Отговор

    До коментар #15 от "Левски 1914":

    Докато се издъжите на НАП
  • 17 Хамрун.2022

    8 2 Отговор

    До коментар #15 от "Левски 1914":

    Многооооооооооооооо изгубено време с изтъркани лафове.
    Аз ако бях от Лесни , след толкова много резил особенно последната година, въобще нямаше да се занимавам да пиша ТИРЕТА,ЕРТОПОЛЕТА И да получавам минусчета.
    Щях да бързам да нося джобните на Насо и кака му.
    Па и много бързо ще трябва измислям новото име след фалита
  • 18 Гответе се за

    2 4 Отговор
    Литекс Тауърс 2 в Борисовата градина...