Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 09:00 6 806 9

Ужасът за олимпийски шампион няма край

  • роман костомаров-
  • олимпийски шампион-
  • спорт

Уточнява се, че спортистът има засегната част от мозъка, има кръвоизливи, образувал се е хематом

Ужасът за олимпийски шампион няма край - 1

Олимпийският шампион по фигурно пързаляне и дългогодишен партньор на Татяна Навка на леда Роман Костомаров е в изключително тежко здравословно състояние.

“Фигуристът Роман Костомаров е в критично състояние. Състоянието му отново се влоши.” - Това съобщи на 20 февруари РИА Новости, позовавайки се на собствен източник.

Уточнява се, че спортистът има засегната част от мозъка, има кръвоизливи, образувал се е хематом.

Известният фигурист Роман Костомаров навърши 46 години на 8 февруари. Рожденият си ден, както почти целия предишен месец, той прекара в болницата. Спортистът беше хоспитализиран на 10 януари с пневмония, поради усложнения на заболяването бяха ампутирани двете му ходила.

По-късно стана известно, че специалистите трябвало да премахнат няколко пръста на ръцете, поради развитието на некроза на фона на сепсис. Припомняме, че руският джудист, олимпийският медалист Дмитрий Носов, нарече основната грешка на Костомаров, която му костваше здравето — излизането на леда по време на заболяване.

Годишното общоруско турне „Ледена епоха. Отново заедно” стартира през февруари и ще се проведе в подкрепа на олимпийския шампион Роман Костомаров. Шоуто ще бъде показано и в Сочи, а средствата, събрани от продажбата на билети, ще бъдат използвани за възстановяване на Роман. РИА Новости


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съдба

    10 2 Отговор
    Много народ е в това положение.Каквото е писано,това.
  • 2 Размисли и страсти

    6 14 Отговор
    А дали няма нещо общо с това, че Татяна Нафка сега е жена на вярното куче на Путин - Песков?
  • 3 нннн

    11 8 Отговор
    Ваксиниран?

    Коментиран от #4

  • 4 Размисли и страсти

    3 6 Отговор

    До коментар #3 от "нннн":

    С новичок?
  • 5 ваксините са безопасни ха-ха

    7 5 Отговор
    ,колко хора убихте, гадни сатанински!!
  • 6 ХАХАХА

    8 2 Отговор
    Горкият човек ,толкова труд ,за да се създаде красота ,а накрая ужас безкрай. Четох,че е получил инсулт и е ослепял с дясното око. Мисля си дали не е по добре да го оставят да си отиде?
  • 7 Стига сте коментирали глупости

    8 6 Отговор
    Няма нищо общо с ваксини. Има бактериален сепсис след пневмония - вероятно ковид. Ваксината може да има странични ефекти, но не и да предизвика пневмония.
  • 8 Имали цветя на дивана

    0 2 Отговор
    Как да стана -тое жиивоть
  • 9 Путин

    1 0 Отговор
    Жалко този не мога да го могилизирам.