Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 12:40 2 178 2

Стана ясно кой е новият изпълнителен директор на ЦСКА

  • стоян ормайнджиев-
  • цска-
  • изпълнителен директор-
  • футбол

Стоян Ормайнджиев е юноша на клуба

Стана ясно кой е новият изпълнителен директор на ЦСКА - 1

Днес ЦСКА официално обяви, че има нов изпълнителен директор. Това е Стоян Ормайнджиев, който е юноша на клуба. Новият шеф на "червените" има един мач за първия отбор. Това се случва на 8 май 2004 година, когато "армейците" губят с 0:3 от Черно море на "Тича". Орманджиев влиза като резерва в края на срещата.

Роден е на 3 май 1985 година. Играл е за Черноморец (Бургас), Вихър (Горубляне) и Академик (София). Работил е като футболен мениджър в агенцията на Лъчезар Танев.

Внук на легендарния треньор на ЦСКА Стоян Орманджиев и син на Стефан Орманджиев. Наследник на една фамилия, която оставя трайна и незабравима следа в историята на българския футбол и ЦСКА. Дядо му Стоян Орманджиев (1920-2006) е треньорът, който през сезон 1966/1967 извежда "армейците" до полуфинал в турнира за КЕШ срещу Интер, а през 1956 година като селекционер на националния отбор се окичва със сребърен медал от Олимпиадата в Мелбърн.

Бащата Стефан Орманджиев бе председател на Надзорния съвет на ЦСКА в период 2002-2006 г.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    5 4 Отговор
    Сега като представиха новият си директор, се сетих навремето баща му като беше директор на ЦСКА и после стана шеф на съдиите, как наливаха ЦСКА тогава, но сега нямат спомен за това (е те нали са Литекс) и ревът как ги режели, но нищо за как ги наливаха.
  • 2 Мана Мана

    2 2 Отговор
    Какъв юноша те гони, авторе, като човекът гони 38 години?!? Роден е през 1985-та!