Last news in Fakti

24 Февруари, 2023 19:30 1 877 0

Неймар обяви в каква посока ще продължи след футбола

  • неймар-
  • футбол-
  • псж-
  • покер

Според английското издание "The Sun" бразилецът ще се отдаде на най-голямата си страст, както той сам определя играта на покер

Неймар обяви в каква посока ще продължи след футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар вече е наясно какво ще прави, след като окачи бутонките. Според английското издание "The Sun" бразилецът ще се отдаде на най-голямата си страст, както той сам определя играта на покер.

Неймар, който доскоро беше свързван с трансфер в Челси, беше подложен на огромни критики заради дейността си извън терена. 31-годишният играч беше забелязан на покер турнир само няколко часа след домакинската загуба от Байерн Мюнхен в първия двубой от Шампионската лига.

Покер професионалистите от своя страна вярват, че той може да има бъдеще в играта на карти, след като ги е впечатлил със своите способности. Джулиън Ситбън, един от най-големите покер играчи в света, изрази вълнението си от идеята.

„Какво можем да кажем за Неймар! Лошата слава, която има... Всеки път, когато се появява, има бодигардове и хора със себе си, които го пазят", заяви Ситбън.

"Той обаче е човек, който много умело играе покер, дори бих го описал като доста агресивен играч. Концентриран е, защото обича да се надпреварва. Във всичко, което прави, той иска да бъде най-добрият. Много харесва покера, така че мисля, че се опитва да бъде концентриран, за да се представи възможно най-добре", завърши Джулиън Ситбън


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА