Last news in Fakti

26 Февруари, 2023 21:51 2 494 3

Нов удар по Барселона

  • барселона

Ужасна футболна седмица за гранда Барселона

Нов удар по Барселона - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Алмерия постигна изненадата на кръга в Ла Лига, надделявайки с 1:0 срещу Барселона в среща от 23-тия кръг на шампионата. Домакините поведоха след чудесно попадение на Ел Билал Туре в 24-ата минута, а до края на мача не изпуснаха този аванс за много ценна победа в битката за оставане в елита. Тимът е 15-и в таблицата.

Барселона продължава да е лидер в подреждането. Грандът има 7 точки аванс спрямо големия си футболен съперник - Реал М.

Както е известно, по-рано през седмицата играчите с наставник Шави отпаднаха от евротурнирите, отстъпвайки от Манчестър Юнайтед в Лига Европа. И в двата тазседмични мача на каталунците участие не взе младата звезда Педри. Халфът е с контузия, а отсъствието му от терените е много притеснително за Шави.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Провалона

    6 5 Отговор
    Барса е машина за провали.
  • 2 А колежката V- ебнолина

    5 1 Отговор
    Кога можем ДаЯ..удчукаме...само питам
  • 3 пешо

    3 3 Отговор
    черно тото