Last news in Fakti

10 Март, 2023 11:00 854 3

Григор и Хуркач с престижна победа на двойки

  • григор димитров

Нашият и Хуберт изненадаха лошо трикратни шампиони от Шлема

Григор и Хуркач с престижна победа на двойки - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров и Хуберт Хуркач стартираха с престижна победа на двойки на турнира по тенис на твърда настилка от сериите "Мастърс" в Индиън Уелс (САЩ).

Григор и поляка изненадаха лошо трикратните шампиони от Големия шлем при мъжките дуети в тениса Раджийв Рам (САЩ) и Джо Солсбъри (Великобритания).

Димитров и Хуркач се наложиха чисто - 7:6(2), 6:4. Рам и Салисбъри бяха поставени под номер 2 в състезанието.

Григор и Хуберт направиха общо 10 аса, сервираха отлично и спечелиха 87 процента от точките си при успешен първи сервис. При вторите си подавания също бяха солидни в мача - 65 процента успеваемост на спечелени точки. Американецът и великобританецът стигнаха само до 1 възможност за брейк, но не я оползотвориха.

Димитров и Хуркач изглеждат като шампионски тандем, но е спорно до каква степен ще се съсредоточат върху надпреварата на двойки.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 1 Отговор
    Григор е в много голям подем и,ако не бъде "урочасан" от такъв карък като мен би трябвало тази вечер да спечели мача си срещу Австралиеца.

    Коментиран от #2

  • 2 ПалавНИК

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Е той ако този мач не успее да спечели е по-добре да се пенсионира.
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Никой не играе тенис и друг спорт за да ,Губи.....Единственно при уговорени срещи,а тази среща е игрова!Вероятноста да спечели е около 60% и малко повече,но вероятноста да загуби е около 40%,а това............Погледни на Двойки....Рам-Солзбъри е най силната двойка,а хуркач-Григор са ги отнеси ,като гладно куче сланина!