Last news in Fakti

21 Март, 2023 19:00 2 203 3

Един от най-близките хора в живота на Кристиано вече ще работи само за него

  • кристиано роналдо-
  • ал насър-
  • ал-насър-
  • рики режюфе-
  • футбол

Става дума за Рики Режюфе, който е добър приятел на Рони от 20 години насам и наскоро му помогна за трансфера в Ал-Насър

Един от най-близките хора в живота на Кристиано вече ще работи само за него - 1

Един от най-близките хора в живота на Кристиано Роналдо ще се съсредоточи върху работата си с футболната звезда. Става дума за Рики Режюфе, който е добър приятел на Рони от 20 години насам и наскоро му помогна за трансфера в Ал-Насър.

През тези две десетилетия въпросният човек работеше и за португалския национален отбор като пиар и други неща. Сега обаче Рики обяви раздялата си с представителния тим на родината си, а според “Дейли Мейл” вече ще обръща внимание основно на делата на Кристиано.

Един от най-близките хора в живота на Кристиано вече ще работи само за него

Режюфе и Роналдо се познават още от 2003 година. През годините двамата се превърнаха в най-добри приятели, като за това свидетелстват фактите, че семействата им ходят заедно на почивка и се снимат постоянно. Логично 43-годишният мъж е приеман за негова Дясна ръка.

Точно Рики изигра важна роля при сключването на мултимилионния контракт между играча и Ал-Насър преди няколко месеца. Неговите усилия бяха нужни, защото мениджърът на CR7 Жорже Мендеш се отдръпна след скандалите покрай интервюто на нападателя с Пиърс Морган, което доведе до раздялата с Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спецофф

    6 1 Отговор
    Рики много прилича на мен, а Кристиано на Асен. Мляс, мляс
  • 2 12445

    3 1 Отговор
    Ще му масажира м. дете.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.