Last news in Fakti

25 Март, 2023 13:55 2 126 2

Афера със спортна журналистка провалила Нагелсман в Байерн (Мюнхен)

  • юлиан нагелсман-
  • байерн-
  • лена вурценбергер-
  • билд

Миналото лято наставникът напусна жена си и е във връзка с 30-годишната Лена Вурценбергер

Афера със спортна журналистка провалила Нагелсман в Байерн (Мюнхен) - 1
Снимка: БГНЕС

Приятелката на Юлиан Нагелсман по всяка вероятност ще напусне работата си в авторитетното издание "Билд", след като треньорът беше освободен от Байерн (Мюнхен). Младият германски специалист застана начело на баварците през лятото на 2021, заменяйки Ханзи Флик, предава topsport.bg.

Въпреки силното представяне на тима в Шампионска лига, грандът от Мюнхен изостава от Борусия (Дортмунд) в битката за титлата в Бундеслигата. Заместникът на Нагелсман е доскорошния наставник на ПСЖ, Челси и Дортмунд Томас Тухел.

Според бившата звезда на Байерн - Маркус Бабел, връзката на Нагелсман с журналистка от "Билд" е част от проблема, поради който шефовете на баварците решиха да направят треньорската рокада.

Миналото лято Нагелсман напусна жена си и е във връзка с 30-годишната спортна журналистка Лена Вурценбергер. Тя отговаряше за Байерн, но заради връзката си с треньора беше отстранена от този пост.

"Знам, че връзката между двамата е била голяма тема в съблекалнята на Байерн. Изобщо не се харесваше, че той беше с нея. Приятелката на Нагелсман беше голям проблем за Байерн. Имаше липса на доверие. Някои играчи не искаха да изразят мислите си в съблекалнята, защото се страхуваха, че може да се появяват в "Билд", твърди Бабел пред "Блик".

От изданието съобщиха, че Лена е подала молба за напускане. Тя ще работи в медията до края на месеца, след което е свободна да си търси ново работно място.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леля Гошо

    4 0 Отговор
    Ако имаше връзка с мъж всичко щеше да е ОК
  • 2 Иви

    0 0 Отговор
    Това не е вярно, информацията е поднесена подвеждащо !
    Проверете си източниците , срамота е !