Last news in Fakti

29 Март, 2023 10:44 1 615 5

Каре на Левски предизвика фурор в училище в Пазарджик

  • левски-
  • футбол-
  • ивелин попов-
  • кристиан димитров-
  • андриан краев-
  • цунами

Гост на събитието беше и кметът на Пазарджик Тодор Попов

Каре на Левски предизвика фурор в училище в Пазарджик - 1

Четирима футболисти на Левски - Ивелин Попов, Кристиан Димитров, Андриан Краев и Цунами, бяха гости на Начално училище "Васил Левски" в Пазарджик. Карето зарадва над 300 деца от училището.

Инициативата е по идея на учениците и беше осъществена благодарение на директорката Катарина Спасова, една от учителките Веселина Алексиева и уредника на клубната експозиция на "сините" Петър Димитров.

Играчите бяха посрещнати с питка със сол и мед. Освен това футболистите получиха като подаръци рози и рисунки. Малчуганите, които се бяха пременили с шапки и шалове, се снимаха за спомен с Попето и компания.

Гост на събитието беше и кметът на Пазарджик Тодор Попов. Пред неговия поглед играчите на Левски изиграха няколко мача един след друг с учениците. Футболистите дадоха съвети на тези от тях, които искат да пробият с топка в крака.

"И ние сме израснали като тези деца. Имали сме своите пристрастия, както към футболисти, спортисти, така и към отбори", каза Ивелин Попов и даде съвет на децата да продължат да се интересуват от спорт.

"Страхотна емоция. Получихме много положителен заряд", сподели Андриан Краев, който е бивш футболист на Хебър.

"Радвам се, че футболистите и ръководството на Левски откликнаха. Това е важно за децата. Видяхте с каква любов ги посрещнаха. Каквото и да си говорим Левски е Отборът на народа. Горд съм, че те са тук. Радвам се, че ще стане незабравим спортен празник. Искаме да покажем, че Пазарджик обича спорта, обича футбола и това е важно за децата", заяви пред "Телемедия" кметът на града Тодор Попов.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коиловци брадърс

    4 3 Отговор
    Само Левски!
  • 2 То е ясно

    3 6 Отговор
    Децата не са виждали шебек на живо ,голяма атракция в дълбокия прованс !
  • 3 Африканския Левски

    1 2 Отговор
    без думи
  • 4 ХАМРУН МАЛТА ХА ХА ХА

    1 1 Отговор
    Сервитьори биха Подуяне 2:6 !!!! Смешници
  • 5 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор
    Попето по-черноок от цунамито?