Last news in Fakti

30 Март, 2023 09:18 1 018 0

Реал Мадрид прекратил всякакви контакти с ПСЖ, няма преговори и за Мбапе

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж-
  • реал мадрид

Смяташе се, че французинът е пред договор с „Лос Бланкос“, но вместо това нападателят промени решението си в последната минута и реши да поднови контракта си с ПСЖ

Реал Мадрид прекратил всякакви контакти с ПСЖ, няма преговори и за Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Слуховете, които свързват суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, с испанския и европейски шампион Реал Мадрид, отново започнаха да обикалят из медиите, въпреки знанието как нещата се развиха миналото лято. Смяташе се, че французинът е пред договор с „Лос Бланкос“, но вместо това нападателят промени решението си в последната минута и реши да поднови контракта си с ПСЖ.

Но световният шампион от Мондиала в Русия през 2018-а година не се чувства много щастлив в Париж, като от известно време се носят слухове за разочарование у нападателя. Освен това договорът на Мбапе изтича след края на следващия сезон, което допълнително засилва информациите за негов трансфер на „Сантиаго Бернабеу“.

Сега обаче Marca твърди, че от Реал Мадрид са прекъснали всякакви контакти с ПСЖ и не се водят никакви преговори за Мбапе. Настоящият договор на 24-годишния футболист с парижани изтича през лятото на 2024-а година, въпреки че има опция за удължаването му с още допълнителни 12 месеца. Това обаче може да стане само с изричното съгласие на играча.

Съобщава се, че от своя страна ПСЖ са поискали от Мбапе да вземе решение за бъдещето си и да информира клуба до месец май, за да могат да планират какво да правят с него. Изданието добавя, че ръководството на Реал ясно дават да се разбере, че никога няма да преговарят с френския шампион при сегашните обстоятелства.

Още повече, че ако спортният директор - Луис Кампос, запази поста си, това вероятно ще означава, че френският национал също ще остане на „Парк де Пренс“, като се има предвид, че португалецът е човек, на когото Мбапе се доверява напълно в задачата да изгради отбор, който да спечели Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА