Last news in Fakti

31 Март, 2023 14:42 1 114 3

Недялков претърпя успешна операция

  • лудогорец

Очаква се възстановяването на Антон да продължи около четири седмици

Недялков претърпя успешна операция - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков претърпя успешна операция на петата в Португалия. Интервенцията бе извършена от професор д-р Ешпрегейра Мендеш в Порто. Процедурата по отстраняване на меки тъкани около петата бе наложителна поради хронично възпаление. Очаква се възстановяването да продължи около четири седмици.

"Хроничният характер на проблема налагаше Недялков да бъде опериран поради недостатъчната ефективност на консервативното лечение. Прибягвайки към тази стъпка, целим дефинитивно решаване на проблема и Антон да бъде възстановен в кратки срокове", коментира лекарят на Лудогорец д-р Валентин Великов, съобщи сайтът на "орлите".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 адаша

    0 1 Отговор
    Дано се оправи момчето. Хареса ми първото име на професора- Ешпрегейра. Как ли е казвала на галено майка му?
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Кураж Сили Възтановяване господин Недялков
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Това са много трудни за въстановяване контузии.ПЕТНАТА Кост,да се счупи или удари от футбол????Обикновенно при скок от високо може или от падане с двоен аксел,като моето падане...Само,че Петната ми е здрава,но Галус,голям пищял и малък пищял....плюс глезенна става...За 30дни ще почне леко да се подпира1А след 45дни ще почне да въстановява.Който не знае какво е,не му пожелавам да го научи....Пробвайте да отидете до ВС на един крак и всичко да правите на един крак.....ИСтинско изпитание!