Last news in Fakti

1 Април, 2023 18:59 1 134 1

Карло Анчелоти: Истината е, че ме искат в националния на Бразилия, това ме прави много щастлив

  • мадрид-
  • реал мадрид-
  • карло анчелоти-
  • футбол-
  • бразилия

Но искам да изпълня своя договор, обичам Реал Мадрид

Карло Анчелоти: Истината е, че ме искат в националния на Бразилия, това ме прави много щастлив - 1

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се свързва непрестанно с националния отбор на Бразилия през последните месеци. Селесао са без треньор, след разочароващото отпадане на Световното първенство в Катар. Италианският специалист има договор до края на следващия сезон с Реал Мадрид, но се смята, че лятото може и да поеме в друга посока.

"Истината е, че бразилския национален отбор ме иска и това ме радва много, щастлив съм. Но искам да изпълня своя договор, обичам Реал Мадрид. Да се пенсионирам след Мадрид? Не мога да потвърдя това днес. Ще стоя тук, докато Реал Мадрид ме остави", сподели Анчелоти.

Реал Мадрид продължава битката си в Шампионската лига, но в Ла Лига "белия балет" е на 12 точки зад вечния съперник Барселона и очакванията за титла са минимални.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До татко Карло

    2 0 Отговор
    Ти си страхотен.Един от най добрите за всички времена!