Last news in Fakti

2 Април, 2023 10:30 908 5

Ганайски футболист: В спартак Варна се отнесоха с неуважение към мен

  • мохамед фатау-
  • спартак варна-
  • футбол

Но да Ви кажа, много бях разочарован от погрешната политика на клуба

Ганайски футболист: В спартак Варна се отнесоха с неуважение към мен - 1

Ганайският полузащитник Мохамед Фатау изкара лятната подготовка със новака във еfbet Лига Спартак Варна, след което сключи договор, който разтрогна в края на есента на миналата година. Преминалият през Райо Валекано и Алмерия Фатау е играл срещу звезди от ранга на Роналдо, Бейл и Бензема, а днес защитава цветовете на арменския Ван. Пред Sportal.bg ганаецът отговори защо е напуснал варненския тим и новите футболни предизвикателства, пред които се изправя.

"Когато мениджърът ми ме предложи на тима от Варна (Спартак), бях доста окрилен. Не е тайна, че това бе един рестарт за мен след пандемията, която обърка плановете ми. Преди да избухне, през 2020 бях сключил договор с първодивизионния шведски Лулеа, но го разтрогнах заради световния локдаун. Знаете колко объркано беше тогава. След това подписах с иракския Зако, но и там нещата се объркаха пак заради пандемията. Така се озовах в Спартак. Учудващо се отнесоха с неуважение към мен. Бях подготвен добре, но треньорите прецениха, че не съм функционално и физически добре, а аз тренирах доста усърдно, за да вляза в най-добра форма. Бих казал,че бях подготвен най-добре измежду всички в полузащитата и смятам, че можех да дам много на клуба. Но да Ви кажа, много бях разочарован от погрешната политика на клуба. Подписах договор и трябваше да го разтрогна, въпреки желанието ми да остана и да си свърша работата. И други играчи разбрах впоследствие, че са напуснали. Все пак оставих добри приятели като Янчо Андреев, Генади Луго, а Георги Бабалиев ми е съперник и играе за най-популярния тим на Армения - Арарат.

Ганайски футболист: В спартак Варна се отнесоха с неуважение към мен

"Иначе Армения е една нова дестинация за мен. Аз съм играл в Испания, Турция, Кувейт, Саудитска Арабия и Ирак. Към момента сме на пето място и желанието ни е да завършим колкото се може по напред в класирането - поне сред първите пет. Смятам,че отборът днес е по-сплотен и играе по добре от миналия сезон. Ван е един скромен отбор, но има приятелска атмосфера и играчи, които работят упорито, за да се изкачим в таблицата. Ръководството се отнася с уважение към мен и към всеки играч, нещо, което не успях да открия в Спартак по време на престоя си. Все пак аз съм професионалист и пожелавам на тима да излезе от тази неприятна ситуация, в която се намира в момента", обясни Фатау.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    4 2 Отговор
    Не е верно .,,Уважихме,, го!
  • 2 Спартак

    4 2 Отговор
    Лъже! Получи 🍌🍌🍌 на корем.
  • 3 Стара Варна

    3 0 Отговор
    Има толкова млади българчета,че е странно използването на такива футболисти.
  • 4 мукумба белия

    1 1 Отговор
    унгуана уна е
  • 5 Варната

    4 0 Отговор
    Във Варна и уважение ! Тук е гагаузтан , неуважението е повсеместно . Дива Индия .