Last news in Fakti

7 Април, 2023 09:18 2 224 2

В Англия се шегуват, назоваха името на треньора, който ще води Левски

  • франк лампард-
  • челси-
  • футбол-
  • левски

Свързаха легендата Франк Лампард със "сините" от София

В Англия се шегуват, назоваха името на треньора, който ще води Левски  - 1

Завърналият се в Челси бивш английски национал Франк Лампард, заел мястото на уволнения мениджър Греъм Потър поне до края на сезона, бе свързан с Левски.

Това е втори престой за легендата като наставник на „сините“ от Лондон, а водещият на подкаста "The Sweeper" Поул Уотсън иронизира завръщането му на "Стамфорд Бридж" с прогноза за треньорската му кариера.

В шеговития списък фигурира и Левски. Уотсън предвижда легендарният халф да поеме „сините“ през сезон 2026/27. Той смята, че Лампард ще има няколко престоя в Челси и след всяка смяна ще се завръща след едногодишна пауза. В списъка личат още имената на Мидълзбро, Витес, Летърхед и Сокър Ейд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    4 2 Отговор
    МУХАХАХАХА
  • 2 Хамрун.2022

    6 1 Отговор
    Аз предлагам "Лесния 1914" да замени Стоилов.
    Той много разбира от " фалити" "тирета" "лицензи" и т.н.
    Ще бъде много подходящ.
    Не се бавете, че някой не толкова компетентен треньор от Лондон може да изпревари.