Last news in Fakti

11 Април, 2023 10:27 1 185 6

"Учи с Левски" спира!

  • райчин генов-
  • учи с левски-
  • футбол-
  • левски

Това разкри нейният организатор Райчин Генов с публикация в социалните мрежи

"Учи с Левски" спира! - 1
Снимка: БГНЕС

Инициативата "Учи с Левски" спира. Това разкри нейният организатор Райчин Генов с публикация в социалните мрежи. Той обяви и мотивите си за това решение.

Ето какво написа той:

"Учи с Левски“ спира!

Приятели, Левскари!
Смятам, че докато ПФК “Левски” не започне да се управлява от хора с чисти сърца, които да работят честно, инициативата „Учи с Левски“, която е насочена към децата ни, не е на мястото си.
Освен това, близостта на жандармерия до най-малките е меко казано абсурдна и отблъскваща.
През 2019г, като член на УС на Тръста стартирах заедно с Ивайло Кючуков инициативата, насочена към децата и малките левскари „Учи с Левски“. До днес, след десетки проведени срещи, стотици деца се докоснаха до идеята “Левски”. Инициативата вървеше своя път, съвместно с клуба.
Благодаря за доверието и съдействието на всички, които помагаха. Специално искам да благодаря на Ivaylo Yovchev , който винаги съдействаше с много любов и себеотрицание. Благодаря на екипа на Левски ТВ за професионализма и отдадеността, специално благодаря и на Velizar Handzhiev , който даваше всичко от себе си, за да бъде случката напълно завършена в кадрите, които излизаха от клубната страница. Благодаря на Ивайло Ивков, който отделяше от времето си и откриваше срещите, като говореше от сърце и душа на децата. Благодарности на Пепи Димитров, който прие също тази инициатива като негова мисия и най-често влизаше в ролята на разказвача. Благодаря на Тръста, че тихо, без да се тупат в гърдите, покриваха разходите по подаръците на децата. Благодаря на "Кейки Бейки", че от първото издание и до днес подадоха ръка и радваха малчуганите с домашните си сладки. Благодаря и на Georgy Burdarov за двете участия, които много помогнаха за популяризирането на инициативата. Най – вече благодаря на децата, които станаха част от събитията, както и на техните родители, които ни се довериха.
Вярвам, че здравият разум и любовта към “Левски” ще надделеят и ще се видим отново.
Надявам се на вашето разбиране!"


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    7 1 Отговор
    Е хайде стига вече, кои са тези с чистите сърца, Ганев, Ивков, Стоилов, Сираков, Боримиров и...там НПО тръстове, дивизии, лиги и ..пасмина крадци и наркомани ли, кой???
    Всички искат едно, пари, пари, пари и пак пари. Сега разбрахте ли защо напусна Стоилов? Никой не му се бъркал в работата, взели играчи които искал без един. .Е кой треньор иска да му продават най-добрите играчи? Май кучето е заровено, че не можа да си вземе комисионната за Кордоба. Първо бил работник, който е на заплата, после пък не бил. Е колко е тая заплата, е къде беше треньор преди жертвата да дойде в Левски и преди колко време, не е като да са се избивали за него. Хубаво е, че помни вечерите и ние ги помним, но помним и Беверен и Тампере и Хмрун и...Да споменем ли само от както е тук колко играча минаха и заминава, бразилци, нигерийци, хървати, българи и..А щяхме да разчитаме на юноши....Ай стига вече, той и Ганев бяха тези, които отмениха мачове в Дубай и това провали сделката, защото лагера и всичко беше на кандидат купувача. Ще поемат ли отговорност?
  • 2 Ле ле

    5 0 Отговор
    И каква е идеята "Левски" ? Да падаш от отбори от Лихтенщайн и Малта ? Да станеш за смях и на жабите ? Да постигнеш нов рекорд от поредни мачове без победа ? Постоянно да се оплакваш от съдиите , терените , международното положение и какво ли не ? Страхотна е идеята "Левски " !
  • 3 На часа

    1 0 Отговор
    Спирайте стига с тия Дивизии София Запад Тръстове Младежи и други Боклуци Това не е бъдещето на Левски Те бавно но Сигурно прогонват хората от стадиона
  • 4 Мъри

    1 0 Отговор
    Е виновен тия фракции да получават пари от клуба и по- точно СЕГА от парите на феновете Мъри подлъга Батков да им се плаща уж за хореографии и други измишльотини
  • 5 Та не се

    1 0 Отговор
    върне ЧЕРЕПА да видим тия фракции и наркодилъра Младежа какви акции ще търсят
  • 6 Сандо

    3 0 Отговор
    Преди много години гениалният Кройф беше казал,че парите ще убият футбола,а той разбираше и от футбол,и от пари.Така че Левски не е никакво изключение,просто нашите паразити хем са алчни и безскрупулни,хем искат сега и веднага да се нагушат с всичко до което се докопат.