Last news in Fakti

13 Април, 2023 14:00 792 0

Полицията и прокуратурата погнаха футболист заради жълт картон

  • динамо букурещ-
  • стелиано филип-
  • футбол-
  • жълт картон-
  • наказание

28-годишният ляв  бек сега играе за унгарския Мезьокьовешд, но в родината му тече разследване, което може да се окаже пагубно за кариерата му

Полицията и прокуратурата погнаха футболист заради жълт картон - 1

Румънската полиция и прокуратура погнаха бившия футболист на Динамо (Букурещ) Стелиано Филип по подозрение за участие в схема за черно тото.

28-годишният ляв бек сега играе за унгарския Мезьокьовешд, но в родината му тече разследване, което може да се окаже пагубно за кариерата му.

Подозренията срещу Стелиано Филип е, че си е изкарал умишлен жълт картон в срещата с Миовени (0:2) миналия сезон.

В медиите се появи фиш с няколко залога за срещата, които включват: общ брой жълти картони в мача, Стелиано Филип да получи жълт картон, той да е първи в срещата и да му бъде показан преди 24-ата минута.

За последните три събития има подозрения, че футболистът съвсем умишлено е помогнал да бъдат изпълнени с поведението си на терена.

За тях има заложени големи суми, което е предизвикало подозрение у компетентните органи.

Полицията и прокуратурата погнаха футболист заради жълт картон


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА