Last news in Fakti

14 Април, 2023 09:21 2 302 5

Нова по-солидна оферта за играч на Левски

  • левски-
  • хосе кордоба-
  • жирона-
  • футбол

Пратеници на въпросния клуб ще присъстват на вечното дерби с ЦСКА

Нова по-солидна оферта за играч на Левски - 1
Снимка:

Интересът на испанския елитен Жирона към централния защитник на Левски Хосе Кордоба се увеличава. Пратеници на въпросния клуб ще присъстват на вечното дерби с ЦСКА. Сблъсъкът с червените е в понеделник, 17 април, от 17:30 часа на националния стадион. Панамецът бележи невероятен прогрес в последната година и половина, пише "Тема спорт".

През зимата Левски отхвърли офертата на стойност 15 милиона датски крони от Брьондби за Кордоба. Оферта от 20 милиона крони се равнява на 2,68 млн. евро.

Той се превърна в несменяем титуляр при сините, достигна и до националния отбор на родината си. 21-годишният Хосе е един от тримата играчи в състава на тима от "Герена", който е взел участие във всичките 25 шампионатни двубоя през този сезон. През зимата Кордоба бе на крачка от трансфер. За него имаше официална оферта от Брьондби на стойност 2 милиона евро.

В последния ден на пазара руския Сочи пък е предлагал 2.5 милиона от европейската валута. До сделка обаче поради една или друга причина не се стигна. А това доведе до сериозно напрежение между изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков, който предстои да бъде освободен, и мажоритарния собственик Наско Сираков.

Причината бе, че Ивков е настоявал за сделка, а с парите от нея да бъдат погасени част от задълженията към НАП. В момента цената на Кордоба е още по-висока. И на "Герена" държат на предложения, започващи от 3 милиона евро нагоре. Такова ще трябва да прати и Жирона, ако иска Кордоба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3.14К

    1 7 Отговор
    При нормално съдийството Кордоба трябва да има най- малко по един жълт картон до първите 45 мин на всеки мач.
  • 2 хаберих

    2 1 Отговор
    В бързината футболен рефер, вместо жълт картон, показа презерватив. До края на мача никой от играчите не посмя да наруши правилата.
  • 3 Хаха

    1 2 Отговор
    Знаех си че някой ще предложи повече от 500 евра.
  • 4 То е ясно

    2 2 Отговор
    Ще го вземат от берлинския зоопарк.Такъв шебек нямат !
  • 5 реалист

    3 2 Отговор
    Както отиват нещата, очаквам скоро новина , че ще искат да го заменят с Холанд или Меси