Last news in Fakti

18 Април, 2023 16:47 4 949 4

Елин Топузаков с голяма грешка?

  • левски

Попето май не е най-удачният изпълнител за дузпа на "Васил Левски"

Елин Топузаков с голяма грешка? - 1
Снимка: БГНЕС

Временният наставник на ПФК Левски Елин Топузаков сподели, че той е решил Ивелин Попов да изпълни дузпата за "сините" в края на дербито срещу ЦСКА. Попето изпълни колебливо, а Густаво Бусато парира топката. Така срещата завърши при резултат 0:0.

Може да се твърди, че решението на Елин е дискусионно. Защото са още пресни спомените как именно на Националния стадион Попов изпрати кълбото високо над вратата в мач между България и Малта. Тогава срещата също завърши при равен резултат.

Чест му прави на Ивелин Попов, че се нагърби да изпълни отново дузпа на "Васил Левски" във важен момент, а след срещата заяви, че той е виновник за изпуснатата от Левски победа.

Може би решението Попов да бие дузпата за "сините", обаче изглеждаше крайно дискусионно още преди да се засили и да стреля в обсега на Бусато.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 забелязах те ли

    2 0 Отговор
    не присъства и видния танцьор панталеев катани позор за бели денса
  • 2 Мим

    7 0 Отговор
    Не е дискусионно,изобщо на тоя дървар не трябва да му се дава да бие дузпи.Колкото пъти съм го гледал,все изтърва най важните.Много несериозно и лигаво изпълнение..
  • 3 12345

    4 0 Отговор
    Защо ни връщате към Малта, преди месеци срещу Славия при 1:0 за Левски - гслУЕмия Уевскар изпусна дузпа и Славия обърнеа мача. Вчера отново би дърварски дузпата.....
  • 4 Левски 1914

    2 0 Отговор
    Попов игра за МЕНТЕТО те са по зле от ЛЕВСКИ!