Last news in Fakti

20 Април, 2023 08:30 1 602 2

Халф на Ман Сити хвърли ръкавицата към Реал Мадрид

  • бернардо силва-
  • футбол-
  • манчестър сити-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Имахме някои проблеми до февруари, защото не можехме да влезем в победен ритъм и да спечелим 10-15 мача поред

Халф на Ман Сити хвърли ръкавицата към Реал Мадрид - 1
Снимка:

Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва остана доволен от равенството 1:1 в реванша с Байерн и класирането на тима му на 1/2-финал в Шампионската лига. Там "гражданите" ще срещнат Реал Мадрид, а португалецът вече хвърли ръкавицата към испанския гранд и се закани тимът му да го елиминира.

"Имахме някои проблеми до февруари, защото не можехме да влезем в победен ритъм и да спечелим 10-15 мача поред. Сега вече показваме постоянство. Вярваме, че имаме шанс във всеки турнир и ще се борим докрай. В такъв етап от сезона сме, че ако се отпуснем в един мач, може да отпаднем от даден турнир. Ще бъде трудно, но ще опитаме да донесем няколко трофея у дома. Всяка победа ни дава още увереност и трябва да продължим в същия дух", заяви Бернардо Силва.

Той коментира автора на гола за англичаните Ерлинг Холанд.

"Ерлинг е специален играч, такъв не сме имали в миналото. Той не се нуждае от много докосвания. Може да бъде като сянка 85 минути, а след това с едно докосване да отбележи гол. Когато имаме такъв специален футболист в атака, това ни дава повече стабилност и в отбрана", смята халфът.

Накрая той сподели очакванията си за 1/2-финалния сблъсък с Реал Мадрид.

"Излизаме за победа, със сигурност. Винаги е така, но в момента сме още по-уверени в силите си. Смятам, че сме труден съперник за всеки", завърши португалецът.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Тушев

    8 2 Отговор
    Много ядове ще берете с Реал!!!
  • 2 Радостин

    2 0 Отговор
    Реал Мадрид е машина за победи.