Last news in Fakti

24 Април, 2023 10:27 1 284 2

Шампион на пътя на Григор Димитров в Мадрид

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • карлос алкарас

В първия си мач от надпреварата българинът ще срещне победителя от двубоя между Грегоар Барер (Франция) и участващия с "уайлд кард" Емилио Нава (САЩ)

Шампион на пътя на Григор Димитров в Мадрид - 1

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е поставен под номер 26 в схемата и ще започне директно от втория кръг на турнира на червени кортове от сериите "Мастърс" 1000 в Мадрид (Испания) с награден фонд 7.7 милиона евро.

В първия си мач от надпреварата българинът ще срещне победителя от двубоя между Грегоар Барер (Франция) и участващия с "уайлд кард" Емилио Нава (САЩ).

Ако спечели, в третия кръг той вероятно ще играе с водача в схемата на турнира е Карлос Алкарас (Испания), който спечели титлата през миналата година и днес триумфира на турнира в Барселона.

Димитров има гарантирани 25 точки за световната ранглиста и 27 045 евро от наградния фонд. През 2022-а той загуби в третия кръг от Стефанос Циципас (Гърция).


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оценка

    2 0 Отговор
    Григор срещу Грегоар. Ако победи,ще играе с Алкатрас. Там ще има "Ти ли ме удари,или аз сам си паднах?!".
  • 2 Трътката

    0 0 Отговор
    С Алкараз нема да играе, само ще гледа.