Last news in Fakti

24 Април, 2023 16:41 3 500 8

Обувки с надпис: "Гунди"? Коловати громи Илиана Раева по темата...

Временен резултат в допитването ни - 93:7 процента

Мажоритарният собственик на ПФК Левски - Наско Сираков, се появи на официално събитие с обувки с надпис: "Гунди" и емблема на футболния Левски.

Това решение на Сираков доведе до редица коментари. В защита на решението на Наско Сираков, теза сподели Илиана Раева (президент на БФХГ и съпруга на Сираков).

Илиан Стоянов-Коловати (бивш защитник на България и Левски) пък изригна срещу въпросния избор на външен вид на Сираков. Част от тезата на Стоянов дори беше нецензурна.

В неделя сутринта от ФАКТИ.БГ стартирахме допитване до читатели на медията ни коя теза биха подкрепили.

Резултатът в този своеобразен конфликт със спортна насоченост засега е разгромен в полза на Илиан Стоянов. Той води срещу Раева с 93 на 7 процента по темата.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 18 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пълен

    24 1 Отговор
    резил и излагация !
  • 2 Рамбо

    26 1 Отговор
    Илианче, коментирай само гимнастика, Стилияна и ансамбъла и всички ще ти се радваме. Наско Сираков май не коментира гимнастика...
  • 3 истина е

    23 3 Отговор
    Толкова пошли и жалки са тези хорица. Те си мислят ,че са богове и витаят в облаците само !!!
  • 4 Цска

    18 2 Отговор
    Раеви нямат Срам
  • 5 Цска

    17 2 Отговор
    Наско Сираков е болен Комарджия
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сандо

    4 0 Отговор
    Ето едно нещо,което безкритично сме на път да вземем от Щатите - те праскат какви ли не символи къде ли не,вкл. и държавните.И се гордеят с това,без да се замислят,че всъщност се подиграват.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.