Last news in Fakti

25 Април, 2023 20:33 1 583 3

Лудогорец с победа на "Тича"! "Орлите" отиват към "Армията"

  • лудогорец-
  • черно море

Черно море ще гони знаменит обрат в Разград

Лудогорец с победа на "Тича"! "Орлите" отиват към "Армията" - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец победи Черно море в първа 1/2-финална среща от турнира за Купата на България.

Двубоят на "Тича" във Варна завърши при резултат 1:2. Срещата-реванш е в Разград на 11 май. В другия 1/2-финален футболен дуел ще спорят Локомотив София и ЦСКА 1948.

Головете на "Тича" реализираха Алекс Фернандес (13') за домакините и Нонато (17') и Игор Пластун (34') за гостите. Играч на "моряците" получи червен картон в 84-ата минута.

За Лудогорец предстои ново тежко гостуване, този път шампионатно. В неделя "орлите" имат визита на "Българска армия". ЦСКА е лидер в класирането на първенството преди 28-ия кръг, Лудогорец е втори на 2 точки изоставане.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СОФИЯ

    4 2 Отговор
    Браво
  • 2 КАНАС ЮВИГИ

    3 0 Отговор
    волен чинков получили шанпанското като герой на мача ???? той дърпаше ушите на играчите от черно море и им показваше жълти и червени картони и оставаше сляп за борците и сомисти от лудогорец ?? имаше ли еднакъв критерй а ? голяма и ненужна попорка ето за това перукан и унгареца вън от бг футбола завинаги
  • 3 Норге

    3 0 Отговор
    Човек трябва сериозно да помисли, за да се сети кога последно съперник на Лудогорец е завършвал мач срещу разградчани в пълен състав. И вчера футболист на Черно море беше изгонен срещу "орлите". Кабаков не даде 2 дузпи за ЦСКА при 2:1 в Разград.