Last news in Fakti

26 Април, 2023 07:18 1 299 1

"Гробарите" шокираха Реал в Мадрид

  • партизан белград-
  • баскетбол

Кевин Пантер с тройка със сирената

"Гробарите" шокираха Реал в Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Партизан Белград изненада Реал Мадрид в първия мач от 1/4-финалните плейофи между двата гранда в Евролигата по баскетбол.

"Гробарите" спечелиха с 89:87 в Мадрид и вече имат домакинско предимство. Срещата се реши с тройка в последната секунда.

"Кралете" имаха 1 точка преднина преди последната атака в срещата, а треньорът на гостите - легендата Желко Обрадович, реши, че топката трябва да попадне в ръцете на капитана на Партизан Кевин Пантер. Обрадович е 9-кратен шампион на Евролигата като баскетболен наставник.

Стигна се до игра на изолация, а Пантер се озова срещу един от най-високите баскетболисти на Реал Мадрид. Гардът си освободи отлична позиция за стрелба от тройката и прати топката в мрежичката.

Партизан води с 1-0 победи в серията. Играе се до 3 победи от максимум 5 мача. А още от сега е ясно, че атмосферата в Белград, когато серията се пренесе в Сърбия може би ще надмине дори страстта по трибуните на футболни дербита в Южна Америка.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сетиен

    2 0 Отговор
    Хитрата сврака с двата крака - играеха игрички на кое място да са, сега хак да им е