Last news in Fakti

26 Април, 2023 17:40 1 216 0

Шеф в Дортмунд към играчите: Колко пъти Байерн трябва да се спъне, за да осъзнаете, че можете да станете шампиони?

  • борусия дортмунд-
  • ханс-йоахим вацке-
  • футбол-
  • бундеслигата-
  • байерн мюнхен

Тогава Борусия Дортмунд допусна изравняване в добавеното време на двубоя и пропусна да се изравни по точки с шампиона Байерн Мюнхен

Шеф в Дортмунд към играчите: Колко пъти Байерн трябва да се спъне, за да осъзнаете, че можете да станете шампиони? - 1

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке е разговарял с футболистите в съблекалнята след равенството 3:3 срещу Щутгарт в предишния кръг на Бундеслигата, поставяйки под въпрос представянето им, пише германският вестник „Билд“.

Тогава Борусия Дортмунд допусна изравняване в добавеното време на двубоя и пропусна да се изравни по точки с шампиона Байерн Мюнхен.

В последния кръг обаче Борусия победи с 4:0 Айнтрахт Франкфурт като домакин, възползва се от поражението на Байерн с 1:3 от Майнц и излезе начело в класирането с точка аванс пред баварците.

„Колко пъти Байерн трябва да се спъне, за да осъзнаете, че можете да станете шампиони на Германия?“, казал след мача с Щутгарт Ханс-Йоахим Вацке на играчите. „И дали искате да станете шампиони на Германия“, добавил той, разочарован от пропуснатия тогава шанс.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА